Az alkatrészrendelésről

Az alkatrészrendelésről

 

A rendelés lépései

1. Válassza ki listáinkból az Önnek megfelelő alkatrész(eke)t

2. Hívjon fel minket telefonon, és addja le megrendelését.

Telefonszám: 76/484-494, 30/680-0-690

3.Postázzuk a csomagot még aznap

4. A  fizetés postai utánvéttellel történik

Ennyi!

________________________________________

Az oldalunkon található termékek megvásárolhatók közvetlen az üzletben is (Kecskemét, Mindszenti krt. 59/A.)

nyitva tartás: hétfő-péntek 8:00 – 15:00 óráig.

A weboldalunkról megrendelt termékeket biztonságosan, szakszerűen csomagolva a Magyar Posta mindenkori díjszabásai és kézbesítési időpontjai alapján juttatjuk el vásárlóinkhoz.

Megrendeléseket kizárólag telefonon fogadunk el, és tájékoztatjuk hogy a termék megtalálható e készletünkben.

A megrendelt termék ára+postaköltség jelenti azt az összeget, melyet a megrendelőnek postai utánvéttel kell kiegyenlítenie, amit minden esetben a megrendelővel egyeztetünk.

A tárgynap leadott rendelést még aznap fel tudjuk általában adni postára, ami Magyarországon belül, 90%-ban másnapra meg is érkezik.

Kérjük, hogy előre semmilyen formában ne küldjön pénzt!

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, rendelkezésére állunk a fent említett telefonszámokon.

JOGI TUDNIVALÓK:
Figyelem! Átvételkor mindenképp ellenőrizzék, hogy a csomagolás sértetlen, ill. hogy annak tartalma hiánytalan és sérülésmentes! Hiány vagy sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet a postahivatalban, ill. a kézbesítőnél! Csak így tudunk a postával szemben eljárni! Amennyiben a kézhez vett alkatrész egyértelműen gyári hibás, azt lehetőségünkhöz mérten azonnal cseréljük.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:
A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a csomag feladását és a számla kiállítását megelőzően a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon vagy személyesen kell jeleznie a fent megadott elérhetőségeken A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül, ha a termék bontatlan, sértetlen, akkor indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Triász-Gép Kft kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS:
A triaszgép.hu-n keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. Triász-Gép Kft nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó,vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért. Triász-Gép Kft jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra. ADATVÉDELEM: Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez / kiszállításához szükségesek. Minden személyes információt titkosan kezelünk.